levné notebooky na dosah ruky

Acer Veriton N270G

21.03.2010 10:45

 

Veriton N270G je osazen energeticky účinným procesorem Intel Atom D510, který nabízí 64bitový výkon dvou jader ve spojení s čipsetem Intel NM10 Express. Výsledkem je platforma, na níž lze podle Aceru sledovat filmy ve vysoké kvalitě, surfovat na internetu anebo pracovat s kancelářským softwarem. Veriton N270G je vybaven až 4GB pamětí a integrovanou grafikou GFX.

Veriton N270G

Použitý design podle výrobce zaručuje inteligentní vedení kabelů, a tedy zabraňuje vzniku nepřehledné kabelové změti a současně zajišťuje přístup k nejpoužívanějším portům.  Ke komfortní obsluze přispívá umístění tlačítka vypínače, které se nachází nad displejem v případě, že je počítač upevněn na zadní straně monitoru.

Veriton N270G

Počítač Veriton N260  je vybaven sadou utilit Veriton ControlCenter, která má zjednodušit pracovní prostředí, neboť soustřeďuje důležité funkce a nástroje na jediném panelu. Veriton ControlCenter se skládá z následujících utilit:


•    Acer QuickMigration urychluje provádění aktualizací a přenos osobních údajů z jednoho osobního počítače na jiný prostřednictvím společného síťového kabelu.
•    Acer PowerSaver umožňuje nastavit konfiguraci úrovně výkonu v závislosti na způsobu využití počítače: nízký výkon a úspora energie při běžném používání a vysoký výkon, jakmile jsou na počítač kladeny zvýšené nároky.
•    Acer SmartBoot automaticky zavádí často používané programy do systémové lišty při spuštění.
•    Acer eLock Management zablokuje heslem zařízení s výměnnými datovými úložišti,  optické mechaniky a další rozhraní, a tak chrání data proti krádeži v případě, že počítač je ponechán bez dozoru.
•    Acer eSettings Management s intuitivním ovládáním rozhraní nabízí úplnou kontrolu nad funkcí systému prostřednictvím pohodlného nastavení konfigurace.

Veriton N270G je dále vybaven softwarem Acer Client Manager pro vzdálené provádění běžných úkolů správy IT a zjednodušení správy sítě.

 




(čerpáno z www.pcworld.cz)

Vyhledávání

Kontakt

Roman Kittner Volgogradská 196/32
Liberec IX
46007
+420724230510